fbpx

Echipament pentru agricultura de precizie

Roboți Autonomi Agricoli
Roboți Autonomi Agricoli

Roboții autonomi agricoli  reprezintă inovații esențiale ce revoluționează procesele agricole. Acești asistenți autonomi optimizează eficiența și productivitatea fermelor. Cu tehnologii avansate, ei gestionază sarcini diverse, de la semănat și pregătit terenul, până la recoltare, contribuind la o agricultură sustenabilă

Monitoare de ghidare
Monitoare de ghidare

Soluțiile agricole de precizie Trimble fac posibilă obținerea unor randamente mai mari la un cost mai mic. Monitoarele de ghidare și sistemele de control sunt o parte cheie a tehnologiilor precise care ajută fermierii români de peste 12 ani să-și optimizeze investițiile și să-și sporească eficiența muncii.

Sisteme de ghidare și autoghidare
Sisteme de ghidare și autoghidare

Sistemele de ghidare și autoghidare de la Trimble sunt compatibile cu toate monitoarele de ghidare. Trimble pune la dispoziție soluții de ghidare asistată și automată pentru a vă ajuta să aliniați utilajele agricole. Cu ajutorul acestora vă puteți concentra asupra altor activități. Având și sisteme de compensare a înclinării puteți lucra în condiții de terenuri dificile, reducând la minimum greșurile și golurile. Sistemele de ghidare și autoghidare de la Trimble folosesc tehnologia avansată de compensare a înclinării. Cu ajutoru ei puteți calcula automat poziţia reală a vehiculului, în vederea unei precizii sporite în condiţii dificile, cum ar fi terenul neregulat, pantele şi solul accidentat.

Drone agricole
Drone agricole

Sisteme pentru lucrări precise
Sisteme pentru lucrări precise

Alegeți sisteme pentru lucrări precise ca să economisiți bani, resurse și ca să optimizați timpul de lucru în câmp! Soluţiile tehnologice pentru agricultura de precizie, inovatoare şi prietenoase cu utilizatorul, ajută fermierii să-şi conecteze activitatea.  Astfel, aceștia pot lua decizii în funcţie de datele disponibile în timp real, care asigură productivitatea, eficiența şi sustenabilitatea.

Stații meteo
Stații meteo

Stațiile meteo iMetos de la Pessl Instruments sunt sisteme solare fără fir care sunt echipate la nevoie cu senzorii necesari pentru a monitoriza caracteristicile climatice și ale solului, cum ar fi temperatura și umiditatea solului, conductivitatea electrică și PH.

Alte echipamente de precizie
Alte echipamente de precizie

O selecție de alte echipamente de precizie cu care poți crește adoptarea agriculturii de precizie în ferma ta. Cu tehnologia Trimble, puteți lucra cu nivelul corect de precizie a semnalului, indiferent de dimensiunea sau locația fermei.

Abonamente de precizie
Abonamente de precizie

Abonamentele de precizie sunt unul din cele mai importante aspecte atunci când vrei să îți maximizezi producția. Serviciile Trimble de corecţie reprezintă baza fiecărei soluţii de agricultură de precizie oferite de Vantage. Sporirea producţiei poate fi obţinută prin utilizarea oricărui nivel de corecţie, de la sub-metru la sub 2.5 centimetri. Indiferent unde vă aflaţi, Trimble vă oferă o soluţie de servicii de corecţie pentru ferma dvs.