fbpxSoluția perfectă pentru fertilizat precis

  • Distribuitorul inteligent de îngrășăminte Vicon
  • Aplicația Geoscan – pentru hărți de aplicare variabilă și generare hărți de N-VRA
  • Ghidare precisă cu GPS-ul de la Trimble
Vicon soluția perfectă pentru fertilizatul inteligent

50% economie la îngrășăminte

Se va opri automat când intri într-o zonă în care deja s-a aplicat și pornește automat când se intră într-o zonă în care nu s-a aplicat, prevenind supradozare și subdozarea și aducând economie de îngrășăminte – sistemul GEOPOINT

Control secțiuni de doar un metru

Nu doar că secțiunile pot avea un metru, dar acestea pot fi controlate individual. Astfel că, se pot închide secțiuni doar dintr-o anumită parte (stânga/dreapta) sau din ambele părți combinate, sau chiar se poate aplica pe laterale, centrul fiind închis.

Împrăștiere Uniformă

Modul în care îngrășămintele sunt eliberate este unic și face împrăștierea să fie uniformă. Acesta este adus ușor în cupa de dozare, înainte de a fi eliberat pe discuri. Senzorul de pantă, ajută dozarea optimă în condiții de teren înclinat – sistemul ROTAFLOW

Aplicare cu rată variabilă

Comparat cu alte distribuitoare, se poate face o dozare variabilă, pe lățimea de lucru a distribuitorului. Astfel, în partea stângă, poți avea o doză, care este diferită de doza din partea dreaptă câștigând precizie și facând economie.

image

Vrei să obții finanțarea prin submăsura 4.1 pentru un VICON?

Contactează-ne

Beneficiile distribuitoarelor de îngrășăminte Vicon

 

  • Distribuție perfectă cu 8 vane pe disc – Pentru fiecare model VICON GEOSPREAD.
  • Sistem inteligent de cântărire VICON – Cele 4 celule de cântărire și senzorul de înclinare sunt caracteristici importante, deoarece precizia sistemului de cântărire este fundamentală în menținerea dozei.
  • Aplicare VRA – Îngrășămăntul este distribuit uniform atât în partea dreaptă cât și în partea stângă și astfel, se obține o fertilizare precisă putând aplica în același timp 2 rate.
  • Controlul precis al secțiunilor – Control automat al secțiunilor de până la un metru cu ajutorul terminalelor ISOBUS.
  • Model compatibil ISOBUS –  orice terminal de control cum ar fi Trimble GFX-350, Trimble GFX-750 sau Trimble TMX-2050
  • TrimFlow – împrăștiere optimă pe margini – este folosit pentru împrăștierea la margine. Se poate fixa pe o laterală a mașinii de împrăștiat, și astfel se adaptează întotdeauna nevoilor tale.

Alege unul din utilajele VICON ghidate de Trimble pentru punctaj suplimentar și precizie maximă

Cu echipamentele Trimble, fertilizarea și aplicarea precisă a îngrășămintelor se realizează exact acolo unde este necesar. Datorită compatibilității sale ISOBUS, se obține un control ușor al îngrășămintelor.

Contactează-ne pentru o ofertă de preț

Contactează-ne