fbpxFii mereu la curent cu se întâmplă în ferma ta!

Alege platforma de monitorizare flotă și combustibil și

  • Beneficiază de o raportare simplă, exactă și eficientă
  • Asigurăți alocarea și planificarea lucrărilor agricole într-un mod optim
  • Redu consumul de carburant
  • Monitorizează în timp real toate lucrările în fermă

Timpul este prețios, alege să fii la curent cu ce se întâmplă în ferma ta cu ajutorul unei platforme digitale integrate

Platforma FarmTrack este ajutorul tău de nădejde

Platforma FarmTrack este o soluție special concepută pentru nevoile fermierilor prin care se poate monitoriza flota, consumul de combustibil, procesul de lucru, utilizarea eficientă a utilajelor precum și orele lucrate.

image

Vrei să adaugi și tu Farmtrack la finanțarea prin submăsura 4.1?

CONTACTEAZĂ-NE

FarmTrack Start - primul pas în controlul fermei tale!

Pachetul FarmTrack Start este pachetul de bază pentru urmărirea utilajelor și analiza rapoartelor legate de deplasarea vehicolelor în cadrul fermei. Este potrivit pentru fermierii care vor șă știe în orice moment unde se află utilajele lor, cât au lucrat și ce rute au parcurs. Pachetul e potrivit atât pentru utilaje agricole, cât și pentru alte vehicule.

FarmTrack Start+ - Evită furturile de combustibil!

Acest pachet adaugă pe lângă monitorizarea prin GPS a utilajelor și controlul combustibilului. Acesta este potrivit fermierilor care vor să controleze cantitatea de combustibil consumată și să genereze rapoarte mai complexe care să coreleze numărul de km lucrați cu cantitatea de combustibil consumată. De asemenea este un instrument important de control al furturilor de combustibil.

FarmTrack Info - generează automat rapoarte despre personal

Acest pachet adaugă la pachetele anterioare și soluția de monitorizare al activității operatorilor. Astfel, se pot genera rapoarte legate de numărul de ore lucrate, combustibilul consumat, timpul de funcționare, precum și gruparea informațiilor privitoare la mașinile pe care șoferul le-a condus într-o anumită perioadă.

 

Farmtrack Premium - Control total în ferma ta!

Acest pachet gestionează toate resursele din ferma ta. Chiar dacă vorbim de capitalul uman sau de utilaje sau implementuri, toate pot fi urmărite cu ajutorul sistemului de monitorizare FarmTrack. Acesta este proiectat special pentru nevoile fermierilor din România și are module de monitorizare a datelor sau rapoarte specificice pentru activitățile agricole. Toate operațiunile din fermă sunt automatizate eliminându-se eroarea umana de introducere manuală a datelor.

Află cum te poate ajuta monitorizarea utilajelor si implementurilor să faci economii?

default-video-image

Contactează-ne pentru o ofertă de preț!

Contactează-ne