fbpx

Platforma pentru monitorizarea procesului de lucru și managementul fermei

Platforma FarmTrack este o soluție special concepută pentru nevoile fermierilor prin care se poate monitoriza flota, consumul de combustibil, procesul de lucru, utilizarea eficientă a utilajelor precum și orele lucrate.

 

Cu ajutorul noilor pachete, FARMTRACK, poți să monitorizezi și să controlezi EXACT ce ai nevoie!

FarmTrack Start - primul pas în controlul fermei tale!

Pachetul FarmTrack Start este pachetul de bază pentru urmărirea utilajelor și analiza rapoartelor legate de deplasarea vehicolelor în cadrul fermei. Este potrivit pentru fermierii care vor șă știe în orice moment unde se află utilajele lor, cât au lucrat și ce rute au parcurs. Pachetul e potrivit atât pentru utilaje agricole, cât și pentru alte vehicule.

FarmTrack Start - Evită furturile de combustibil!

Acest pachet adaugă pe lângă monitorizarea prin GPS a utilajelor și controlul combustibilului. Acesta este potrivit fermierilor care vor să controleze cantitatea de combustibil consumată și să genereze rapoarte mai complexe care să coreleze numărul de km lucrați cu cantitatea de combustibil consumată. De asemenea este un instrument important de control al furturilor de combustibil.

FarmTrack Info - generează automat rapoarte despre personal

Acest pachet adaugă la pachetele anterioare și soluția de monitorizare al activității operatorilor. Astfel, se pot genera rapoarte legate de numărul de ore lucrate, combustibilul consumat, timpul de funcționare, precum și gruparea informațiilor privitoare la mașinile pe care șoferul le-a condus într-o anumită perioadă.

Farmtrack Premium - Control total în ferma ta!

Acest pachet gestionează toate resursele din ferma ta. Chiar dacă vorbim de capitalul uman sau de utilaje sau implementuri, toate pot fi urmărite cu ajutorul sistemului de monitorizare FarmTrack. Acesta este proiectat special pentru nevoile fermierilor din
România și are module de monitorizare a datelor sau rapoarte specificice pentru activitățile agricole. Toate operațiunile din fermă sunt automatizate eliminându-se eroarea umana de introducere manuală a datelor.

Opțiune de monitorizare Video

Farmtrack îi permite sa monitorizezi utilajele în timp real. Poi vedea ce se întâmpla în cabina tractorului datorită camerei instalate în interior dar și pe câmp, datorită camerelor instalate pe exteriorul cabinei. Toate acestea sunt posibile atât timp cât utilajul lucrează.

Beneficiile Serviciului de monitorizare video:
• Instalarea camerelor în interiorul cabinei, sau în exteriorul sau, pentru controlul modului în care lucrează utilajul
• Controlul calitaății lucrărilor prin instalarea unui monitor în cabină, pentru eliminarea unghirilor moarte sau monitorizarea
implementului
• Monitorizarea perimetrului din jurul utilajului

Vrei să afli mai multe despre Farmtrack?

Contactează-neDe ce să alegi un sistem de monitorizare

  • Beneficiază de o raportare simplă, exactă și eficientă
  • Lucrările din câmp sunt executate conform cu cerințele
  • Asigură alocarea și planificarea lucrărilor agricole într-un mod optim
  • Reduce consumul de carburant
  • Ajută la un bun control asupra resurselor din fermă
  • Asigură monitorizarea în timp real a tuturor lucrărilor în fermă

 

Vezi aici toate beneficiile sistemului FarmTrack

default-video-image

Contactează-ne