fbpx

Cartografiază-ți producția!

Agricultura viitorului nu poate exista în lipsa cartografierii datelor despre recolta ta! Te-ai chinuit să colectezi date despre producția ta? Ai reușit să le colectezi dar ai avut mereu probele cu convertirea lor și vizualizarea într-un singur loc?

Acum cu YIELD KIT totul este la îndemăna și rapid.

YIELD KIT  este tot ce aveți nevoie pentru un sistem precis de cartografiere a producției. Yield Kit este un set compact de mai multe elemente, care împreună oferă o precizie ridicată informațiilor primite despre recoltă. 

Instalarea ușoară și rapidă, datele precise și compatibilitatea cu toate mărcile și modelele de combine au făcut din Yield Kit soluția preferată pentru cartografierea producției în țări europene precum Spania, Franța și Ucraina.

Cum te ajută Field View?

default-video-imageCe include pachetul?

  • Antena GPS
  • Dispozitiv de gestionare a datelor
  • Cablaj
  • Senzor optic
  • Senzor de umiditate
Yield KIT - Preț Special

Yield Kit este sistemul prin care puteți cartografia producția cu ajutorul FieldView, transformând orice combină indiferent de vechime, marcă sau model, intr-o combina inteligenta.

Sistemul contine un sensor de productie optic, un sensor de umiditate, un receiver GPS, o unitate de control si un conector unde va puteti conecta cu FieldViewDrive.

Sistemul este alimentat de o priza standard de 12V din cabina combinei.

Se poate utiliza pentru toate culturile cum ar fi: porumb, grau, orz, soia etc.

Lasă-ne datele să te contactăm pentru mai multe detalii