fbpx
Flowers

Marketing Specialist – București

Bun venit în Lumea Agriculturii de Precizie cu Vantage Balkans!

Suntem fără îndoială revoluționari în agricultura tradițională și căutăm alți pionieri să ni se alăture în revoluția noastră digitală. La Vantage Balkans suntem parte dintr-un grup de companii dedicate inovației și progresului în agricultura de precizie.

Aducem agricultura în era digitală cu tehnologii de vârf și o profundă grijă pentru mediul înconjurător. Fiecare zi la Vantage este o oportunitate de a sărbători reușite incredibile și de a face o schimbare reală în viețile fermierilor din România.

Suntem un loc unde proactivitatea este răsplătită și unde ideile noi sunt încurajate să prindă aripi. La Vantage, pasiunea și dedicarea aduse locului de muncă pot da naștere la proiecte cu adevărat excepționale. Când te alături echipei noastre, nicio limită nu îți poate opri creativitatea.

Așa că, pregătește-te să faci parte dintr-o echipă care schimbă regulile jocului în agricultura de precizie. Suntem nerăbdători să vedem ce lucruri mărețe poți aduce la Vantage! 

Ești gata să fii arhitectul conținutului nostru online și să faci parte din echipa care transformă agricultura cu tehnologia? Suntem în căutarea unui Marketing Maestru în devenire, un creator de conținut cu viziune și set de abilități impresionant. Dacă ești pregătit să faci parte dintr-o echipă dedicată și să pui în valoare inovațiile noastre, aruncă o privire la ceea ce te așteaptă!

Ce vei face?

Ce vei face?

🚀 Explorarea Creativă: Vei fi creierul din spatele conținutului nostru pentru social media, website-uri și multe altele. De la planurile de postare, articole și prezentări, vei construi poduri între inovație și tradiție.

📱 Domnia Social Media: Îți asumi rolul de arhitect al prezenței noastre online. Vei dezvolta, menține și actualiza profilurile noastre sociale, transformându-le într-un spațiu de interacțiune cu fermierii noștri.

🚀 Campanii Inovatoare: Ai ocazia să plănuiești, implementezi și raportezi campanii de marketing. Vei folosi platforme de automatizare pentru a genera și urmări lead-uri în CRM și vei explora instrumente AI pentru a fi mereu un pas înaintea trendurilor.

🌾 Pe Teren și în Online: Ai șansa de a contribui la organizarea de târguri, seminarii și evenimente de companie, dar și la dezvoltarea de materiale publicitare pentru a susține vânzările noastre.

📊 Analiză și Rapoarte: Vei consolida date și vei crea rapoarte care să ofere o imagine de ansamblu asupra activităților noastre de marketing.

💪 Echipă Puternică: Vei colabora strâns cu echipa noastră de vânzare, lucrand împreună pentru a atinge obiectivele noastre ambițioase.

De ce superputeri ai nevoie?

De ce superputeri ai nevoie?

🔥 Stăpânirea Instrumentelor: O cunoaștere solidă a pachetului MS Office, Facebook și Google este esențială.

🌟 Experiența în Web: Orice experiență anterioară cu platforma WordPress va fi un mare avantaj.

🎨 Un Strop de Creativitate: Cunoașterea de bază a Photoshop este un plus.

🌎 Vorbitor de Limbi Străine: Engleza la un nivel bun de lucru este necesară, deoarece colaborăm la nivel internațional.

🎓 Studii Superioare: Dacă ai studii în domeniul Marketingului, cu atât mai bine.

🧠 Set de Abilități Neobișnuit: Fii proactiv, independent și deschis la explorarea noilor instrumente de marketing. Îți dorim să fii mereu cu un pas înainte!

😊 Dacă ai avut o experiență anterioară de cel puțin 2 ani într-un rol similar, suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Ce îți oferim?

Ce îți oferim?

📱 Îți oferim telefon și laptop – uneltele tale de lucru.

🧘♂️ Pentru că punem bunăstarea angajaților noștri pe primul loc vei beneficia de asigurare medicală.

📘 Vrem să ne asigurăm că ești mereu cea mai bună versiunea a ta de aceea, vei beneficia de training-uri anuale.

🚀 La Vantage ne încurajăm mereu angajații să tindă cât mai sus, de aceea vei avea posibilitatea de dezvoltare profesională.

💳 Vei beneficia de un salariu fix și bonuri de masă și de bonusuri în funcție de performanță.

Dacă te regăsești în acest profil și ești gata să-ți pui superputerile la treabă într-un mediu plin de inovație, aplică acum și fii parte din echipa noastră dedicată agriculturii de precizie!