fbpx
Flowers

Cine suntem?

Cine suntem?

Noi, echipa Vantage, am adus conceptul de agricultură de precizie în fermele românilor, fiind singura companie de pe piață care oferă o gamă completă de servicii și produse destinate practicării agriculturii de precizie și nu în ultimul rând, suport tehnic și consultanță de specialitate.

Soluțiile oferite de Vantage transformă radical procesul de cultivare. Vantage ajută fermierii să își mărească eficiența și să reducă costurile oferindu-le soluții pentru: toate lucrările agricole și nu numai: analiza solului, monitorizarea stării culturii, ghidarea utilajelor, gestionarea administrării de nutrienți, armonizarea sistemelor de irigații, analiza informațiilor meteo, monitorizarea utilajelor și consumului de combustibil.

Pentru noi, agricultura nu este doar un business, ci un domeniu de care suntem legați de mai mulți ani.

Mai multe despre grupul de firme din care face parte Vantage

Vantage Vantage Vantage

Ce facem?

Scopul nostru este de a veni în ajutorul fermierilor oferindu-le o soluție integrată de agricultură de precizie pentru a-și crește producția și profitul în fermele lor.

Ne propunem ca munca fermierilor să devină mult mai ușoară și mai automatizată și ca aceștia să se poată concentra doar pe lucrurile care contează cu adevărat pentru ei

Cele mai reușite proiecte de agricultură de precizie dezvoltate de grupul nostru

icon icon icon icon

Ce spun clienții noștri despre noi

Parteneri

În prezent, în portofoliul nostru avem lideri mondiali în producerea de echipamente GPS, servicii agronomice, software de gestionare a flotei, stații de grâu