fbpx

Producător

Berthoud
Berthoud

Cu o prezență de peste 120 de ani pe piață, producătorul francez Berthoud este unul dintre liderii producției de mașini de ericidat de înaltă tehnologie. Portofoliul companiei, fondată în 1895, include o gama largă de pulverizatoare purtate sau tractate și autopropulsate, cu o largă aplicare în agricultură.

Recunoscând nevoia de dezvoltare continuă și perfecționare, Berthoud investește în fiecare an în activitățile echipei de cercetare a companiei pentru a dezvolta și breveta tehnologii inovatoare care sunt introduse ulterior în mașini noi. Astfel, producătorul francez garantează îmbunătățirea continuă a gamei de produse prin aplicarea ultimelor inovații din industrie.

Toate mașinile de erbicidat Berthoud îndeplinesc standardele internaționale stabilite pentru metodele agricole integrate, fiind concepute pentru a maximiza conservarea naturii și a culturilor.

„Scopul nostru principal este de a ajuta fermierii să cultive culturi de înaltă calitate. Populația în creștere și, în același timp, suprafața agricolă limitată, o fac mai eficientă pentru rezultate mai bune ”, spune echipa Berthoud.