fbpx
Flowers

Service

Service și piese de schimb de la Vantage pentru că te poți baza pe echipa noastră în fiecare zi. Te vor ajuta cu instalarea inițială, cu depanarea și rezolvarea problemelor și cu suport în orice moment. Echipa noastră tehnică vă va fi la dispoziție, în orice campanie agricolă. Chiar și atunci când locația fermei dvs este îndepărtată, avem soluții de suport tehnic la distanță pentru a rezolva problemele.

Echipa noastră tehnică are:

Experiență
Experiență
Compasiune
Compasiune
Viteză de reacție
Viteză de reacție
Echipament specializat
Echipament specializat
Cunoștințe specializate
Cunoștințe specializate
Spirit de echipă
Spirit de echipă

De ce să alegi Vantage atunci când ai nevoie de soluții de agricultură de precizie în ferma ta?

Pentru că te poți baza pe echipa noastră în fiecare zi. Te vor ajuta cu instalarea inițială, cu depanarea și rezolvarea problemelor și cu suport în orice moment. Echipa noastră tehnică vă va fi la dispoziție, în orice campanie agricolă. Chiar și atunci când locația fermei dvs este îndepărtată, avem soluții de suport tehnic la distanță pentru a rezolva problemele.

Contactează-ne

Echipa tehnică Vantage se dezvoltă și crește de la an la an. Suntem la curent cu cele mai noi trenduri ale agriculturii de precizie și ne dorim să oferim clienților noștri cele mai noi soluții bazându-ne pe inovațiile din domeniul agriculturii.

icon

Corneliu Gumeniuc

Director tehnic

  • icon
  • icon
icon

Posturi disponibile în echipa tehnică

Doriți să faceți parte din echipa noastră tehnică? Aruncați o privire mai atentă la ofertele noastre de locuri de muncă și la dezvoltarea carierei în compania noastră.

Cerere de service

trimite solicitarea